Чавунний Узбекський казан Наманганський 6 л.
Код Товару: 100506
ДОСТАВКА ПО ВСІЙ УКРАЇНІ
Самовивіз з пункту служби доставкиКур'єром за адресою
ОФІЦІЙНА ГАРАНТІЯ ВІД ВИРОБНИКА
Повернення / Обмін протягом 14 днів
ОБСЛУГОВУВАННЯ
Гарантійне і післягарантійне обслуговування
ОПЛАТА
ГотівкоюБезготівковим розрахунком з пдвна карту Visa / MasterCardПісляплатоюоплата частинамиКредит
- Характеристики
- Опис
- Відгуки (3)
Характеристики
Виробник: | DM (Узбекистан) |
Матеріал | Чавун |
Товщина стінок | 8-9 мм. |
Висота | 135 мм. |
Діаметр внутрішній | 300 мм. |
Кришка | Алюмінієва |
Гарантія | 1 рік |
Наявність кришки | з кришкою |
Вес | 6.4 кг. |
Все характеристикиСвернуть
Описание

Обираемо Чавунний Узбецький казан Наманганський 6 л.:
Для приготування найсмачніших страв середньоазіатської кухні необхідно обов'язково придбати чавунний узбецький казан наманганський 6 л, вартість якого в нашому магазині цілком демократична. Ми пропонуємо оригінальний посуд, зроблений в Узбекистані за давніми технологіями з високоякісного чавуну.

Перед тим як купити модель, що сподобалася, ознайомтеся з важливими критеріями вибору:
- форму днища підбирайте відповідно до сфери застосування (відкритий вогонь, варильна панель);
- матеріал виготовлення – тільки чавун;
- обсяг - розраховується виходячи з кількості порцій;
- комплектація – купуйте казан разом із алюмінієвою кришкою (на сайті вказана ціна за комплект).

Зверніть увагу!
Оригінальний казан робиться виключно вручну, без застосування автоматики, тому товщина стінок та дна становить 8-9 мм.
Отзывы(10)
Соломия
08.02.2022
Конечно этот узбекский казан в домашних условиях для выпекания блинчиков лучше не использовать, но мы взяли для мяса. очень удобно и отмывается легко. так что могу посоветовать как альтернативу сковородкам
Вадим
22.12.2021
Я в этом казане готовлю как на большой сковородке дома, на обычной плите. Его удобно мыть. я не переживаю что покрытие слазит. Так что рекомендую. Особенно хорошо получается яичница шакшук) овощи обжариваются до корочки)
Иван
17.12.2021
Если вы счастливый обладатель такого казана, то вы можете с его помощью дома сделать шикарную картошку по селянски . Сперва разогреваем масло, режем картошку на крупные дольки, обваливаем в крахмале, паприке, соли, перце. и обжариваете минут 20. Полу сферическая форма этой «огромной сковородки» добавит новые нотки вкуса